When you install WPML and add languages, you will find the flags here to change site language.

Samsung Galaxy S4 præsenteres 14. marts

Samsung har inviteret til at “komme og møde den ny Galaxy S4” i New York den 14. marts. Vi ser nærmere på rygtebørsens bud på, hvad du kan forvente.

Hvad siger du til en bøjelig smartphone med 13-megapixel kamera og 5G WiFi-forbindelse? Rygterne om Samsung Galaxy S4 har sviret længe. Vi har støvsuget rygtebørsen for de mest vedvarende af slagsen.

Bøjelig telefon

Samsung bekræftede allerede sidste år, at firmaet arbejder på en smartphone med bøjeligt display. En talsmand fra Samsung fortalte dengang til BBC, at de fremtidige skærme er “foldbare, rulbare” og mere robuste, da de er lavet af “et plasticsubstrat, der er tyndere, lettere og mere fleksibelt end konventionel LCD teknologi”.

Efter sigende er Galaxy S4 første generation af de bøjelige telefoner, der i så fald skulle komme med en flexible OLED (Organic Light Emitting Diode) skærm i fuld HD, med 1,920 x 1,080 opløsning eller højere.

Ny processor og 2 x kamera

Et andet vedholdende rygte går på, at S4-eren indeholder 802.11ac WiFi teknologi – bedre kendt som 5G WiFi – der giver en browserhastighed på niveau med fastnetforbindelser. Telefonen skulle komme med en Broadcom BCM4335 chip, der inkorporerer WiFi kapaciteten, såvel som Bluetooth 4.0 og FM radio.

Ifølge det koreanske website Ddaily kan vi også forvente en quad-core Exynos processor, bygget på 28nm microarchitecture standarden. En mindre og hurtigere processor end den Exynos, der ligger i Samsung Galaxy S3. Den ny processor skulle blandt andet sikre længere batterilevetid end før set.

Yderligere forventninger går på et 4.99″ display, 2GB RAM og et 13-megapixel rear kamera kombineret med et 2-megapixel front kamera. Hos Samsung har man desuden givet udtryk for, at man overvejer at integrere virksomhedens nye sikkerheds software, Knox, i telefonen.

Telefonen meldes – igen ifølge rygterne – på markedet fra midten af april og forlydenderne går på, at det er os europæere, der får buddet først.

Den 14. marts ved vi forhåbentlig en hel del mere, men indtil da må vi tage til takke med gisningerne og de småbidder, Samsung lækker hist og her. Kender du til velunderbyggede rygter, vi ikke har fået med her? Del dem med os!

Kilder: T3 m.fl.

2
3

3 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>